Eyelove

Eyelove levert afstandsbrillen, leesbrillen, multifocale brillen en multifocale computerbrillen op iedere sterkte. Een zonnebril op sterkte is uiteraard ook mogelijk. U kunt in onze winkel een gratis oogmeting laten uitvoeren!

De prijs van een complete enkelvoudige bril (voor veraf of dichtbij) op sterkte (montuur plus glazen) is slechts € 49,- en de prijs voor een multifocale bril (inclusief onzichtbaar leesgedeelte) is slechts € 99,- zonder verrassingen aan de kassa.

Alle blanke glazen zijn voorzien van een ontspiegeling en kraswerende laag. U kunt iedere bril ook als zonnebril laten maken met bruine, grijze of groene glazen. Daarnaast is ons assortiment recent uitgebreid met multifocale computerbrillen, nachtbrillen (geel glas), brillen met meekleurende glazen en kinderbrillen. Voor sommige brillen, bijvoorbeeld meekleurende glazen, geldt een kleine meerprijs.

Een bril kopen is eenvoudig en snel. U kiest in alle rust een leuk montuur. Is de keuze gemaakt, dan zal ons personeel ofwel een gratis oogmeting uitvoeren ofwel uw bestaande bril doormeten. Ook is het mogelijk om de gegevens van een recept te gebruiken. De bril wordt vervolgens op maat gemaakt en ligt na twee weken klaar in de DA vestiging. Betaling geschiedt vooraf bij het bestellen.

Eyelove Brillen maakt het mogelijk om voor elke gelegenheid een passende, leuke en trendy bril te dragen. Kom naar de winkel en bekijk de mogelijkheden!

Meer informatie over Eyelove landelijk is te vinden op: www.eyelovebrillen.nl

Graag tot ziens!

 

< < < Ik heb het gelezen, terug naar de homepage.

 


Warning: Parameter 2 to modChrome_artnostyle() expected to be a reference, value given in /home/damartijn/domains/damartijn.nl/public_html/templates/da201508/html/modules.php on line 39

Warning: Parameter 3 to modChrome_artnostyle() expected to be a reference, value given in /home/damartijn/domains/damartijn.nl/public_html/templates/da201508/html/modules.php on line 39