DA Martijn

Welkom bij DA drogisterij en parfumerie Martijn!

DA Martijn is het adres voor het kopen van drogisterijartikelen, natuur- en reformproducten, huishoudartikelen en originele cadeautjes. Wij bieden een breed en betaalbaar assortiment. In onze winkel zijn meerdere shop in shops gevestigd, oa: Prima (huishoud en cadeau), The Read Shop (kantoor, tijdschriften en boeken), Toys2Play (speelgoed), EyeLove (brillen op iedere gewenste sterkte) en een zeer uitgebreid assortiment natuur- en Reform producten. Tevens kun je bij ons terecht voor het maken van pasfoto's, stoomgoed/ kledingreparatie en staatsloten.

Voor een schoonheidsbehandeling en/ of pedicure behandeling kunt u in onze schoonheidssalon terecht, deze is gevestigd aan de achterzijde van onze winkel:
Cees Valkensteinlaan 4b
3451 CJ Vleuten
Meer informatie is verkrijgbaar bij de kassa in de winkel.

Onze gecertificeerde DA drogisterij is gevestigd in Vleuten en is aangesloten bij de DA Retail organisatie. DA kent een ruim 65 jarige historie. DA is opgericht in de Tweede Wereldoorlog. Binnen het samenwerkingsverband van DA spelen de zelfstandige ondernemers een hoofdrol. Zij kennen het eigen lokale marktgebied als geen ander, dit maakt de DA-formule zo uniek.

DA Martijn staat bekend, om persoonlijk advies op maat & onderscheidend assortiment. Wij zijn toonaangevend op het gebied van schoonheid en gezondheid. DA winkels onderscheiden zich door klantvriendelijkheid, vakkundigheid en persoonlijk advies met een verrassend en weldadig assortiment van kwaliteitsproducten.

Wij onderscheiden ons o.a. op het gebied van Homeopathie, Fytotherapie, Geneesmiddelen, Natuurlijke lichaamsverzorging producten en Biologische-/ Natuurvoeding.

Indien wij onverhoopt een artikel niet in het assortiment of op voorraad hebben, dan proberen we het voor U te bestellen.

Nieuwsgierig of gewoon een vraag? U bent van harte welkom.da martijn2

Meer informatie over DA landelijk is te vinden op: www.da.nl

Graag tot ziens!  

 

 

 

 

 

< < < Ik heb het gelezen, terug naar de homepage.

 


Warning: Parameter 2 to modChrome_artnostyle() expected to be a reference, value given in /home/damartijn/domains/damartijn.nl/public_html/templates/da201508/html/modules.php on line 39

Warning: Parameter 3 to modChrome_artnostyle() expected to be a reference, value given in /home/damartijn/domains/damartijn.nl/public_html/templates/da201508/html/modules.php on line 39