The Read Shop

 

Franchiseformule The Read Shop is een laagdrempelige inloopwinkel met een uitgebalanceerd en ruim assortiment boeken, tijdschriften, wenskaarten, dagbladen en kantoorartikelen. The Read Shop stemt het assortiment af op de lokale vraag en bereikt daardoor een zeer diverse doelgroep.

The Read Shop is onderdeel van Retail Development Company (RDC). Met ruim 250 aangesloten winkels is RDC één van de belangrijkste spelers binnen de branche. The Read Shop is de grootste tijdschriftenspecialist van Nederland. Met ruim 1500 binnen- en buitenlandse titels bieden onze winkels tijdschriften over elk onderwerp en voor iedere speciale interesse.

Bovendien kunt u bij ons uw magazine snel en gemakkelijk vinden. Ook voor dagbladen bent u bij ons aan het goede adres! En wat is er nou leuker dan een persoonlijke kaart te schrijven en te versturen. En nog leuker: om een kaart te ontvangen!

Bij The Read Shop kun je terecht voor een breed assortiment wenskaarten! Kom dan snel bij ons langs!

Meer informatie over The Read Shop landelijk is te vinden op: www.readshop.nl.
Maar natuurlijk hebben we ook een eigen facebookpagina!

Graag tot ziens!

 

< < < Ik heb het gelezen, terug naar de homepage.

 


Warning: Parameter 2 to modChrome_artnostyle() expected to be a reference, value given in /home/damartijn/domains/damartijn.nl/public_html/templates/da201508/html/modules.php on line 39

Warning: Parameter 3 to modChrome_artnostyle() expected to be a reference, value given in /home/damartijn/domains/damartijn.nl/public_html/templates/da201508/html/modules.php on line 39